Meteen naar de inhoud

Welke herenschoenen zijn deze winter in de mode?

  • by

Goede vraag, want zo snel als de mode zich ontwikkelt op gebied van damesschoenen zo hard gaat het ook binnen het segment herenschoenen. Dat betekent dat jij als man continu voor het zogeheten “schoenen dilemma” komt te staan. Afgelopen winters hebben we vaak de stoere veterboots voorbij zien komen van onder andere de merken Timberland en HUB. Ook de meer klassieke (premium) schoenmerken als Van Bommel, Magnanni en Santoni gingen met deze trend mee. Hoewel, de schoen eleganter was waren er duidelijk een aantal overeenkomsten te vinden. Zo hebben de winterschoenen van de laatste jaren naast de standaard kleuren ook hippe felle details. De veters zijn robuust en goed zichtbaar, waardoor de schoen een stoere look krijgt. Tot slot, zijn de zolen hoog/dik, zodat je ook met minder weer op je hippe stappers over straat kunt. Geen zorgen wanneer je door natte bladeren of diepe plassen moet lopen.

Welke schoen moet ik nu kopen?

Om modieus de winter door te gaan is het van belang dat je een aantal verschillende schoenen in de kast hebt staan. Denk hierbij aan een paar klassieke herenschoenen, sneakers en hoge schoenen (boven de enkel). Met dit trio schoenen heb je altijd de juiste schoen in de kast staan. Kies voor schoenen van hoogwaardig leder, zodat je schoenen voldoende warmte bieden en toch ademend zijn. Om zweet voeten te voorkomen zou je eventueel een paar functionele & hippe sokken kunnen aankopen. Zo blijven de schoenen geurvrij en heb je tevens een tof detail.

Online of offline schoenen kopen?

Uiteraard online, aangezien je zo altijd van de laagste prijs profiteert. Van Assem heeft een zeer modieus en breed winter assortiment voor heren.